Parc auto rulate Bucuresti

TRANSPARENT AUTO este un dealer auto specializat, cu expertiza indelungata in vanzarea de masini rulate, precum si a autoutilitarelor second hand.

Stim ca alegerea unei masini rulate este o decizie importanta pentru oricine! Astfel, pentru a oferi incredere clientilor nostri, avem incheiate parteneriate indelungate cu furnizori interni renumiti, si anume PORSCHE LEASING, ALD AUTOMOTIVE, ARVAL ROMANIA, companii de top in domeniul serviciilor de leasing financiar si operational din Romania, de la care achizitionam autoturisme provenite din leasing operational/financiar.

transparent_auto-parc-2-1

Toate autovehiculele rulate existente in parcul auto Transparent Auto au un istoric, kilometrii reali si o stare tehnica garantata de partenerii nostri. Puteti verifica toate aceste aspecte in baza seriei de sasiu mentionata in anununtul nostru de vanzare pentru fiecare vehicul in parte.

De asemenea, puteti fi siguri de legalitatea tranzactiei, masinile fiind purtatoare de factura fiscala. Acest lucru va permite si accesul la finantare pentru autoturismul ales, fie leasing auto rulate financiar in cazul pesoanelor juridice, fie credit auto bancar pentru persoanele fizice. 

Echipa noastra va poate consilia si in privinta finantarii autovehiculului rulat ales, ocupandu-se de intocmirea si aprobarea finantarii in maxim 48 de ore!